60 ₴/кг
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
Навесні культуру сіють за місяць до посадки картоплі і пізніх овочів (не висівати перед посадкою капусти, так як вони одного сімейства — хрестоцвітих).
Через 1-1,5 місяця після висіву гірчиця зростає до 15-20 см, її підрізають плоскорізом або культиватором або скошують(кому як подобається), із закладенням або без загортання в ґрунт.
Хочемо звернути увагу на те, що під час вегетації та після (вчасно розкладання решток рослин і гуміфікації ) потрібна волога в ґрунті ( гірчиця — культура вологолюбна, про це згадувалося вище), тому, якщо Ви живете в посушливому регіоні, то сидерація ефективна тільки при зрошенні, якщо ж у Вашому регіоні посухи носять періодичний характер, то поливи обов'язково потрібні під час посух.
Головна роль гірчиці жовтої в сівозміні
Органічні кислоти, що містяться в кореневих виділеннях гірчиці, при взаємодії з грунтом можуть переводити ряд елементів живлення раніше недоступною в легко засвоюється рослинами форму, плюс самі ці рослини здатні засвоювати з грунту макро - і мікроелементи, недоступні іншим рослинам, також кореневі виділення надають і дуже сильне фітосанітарний дію проти накопичення в грунті, наприклад, таких поширених хвороб картоплі, як фітофтороз, ризоктоніоз, парша бульб, фузариозние гнилі. Захворювання бульб картоплі цими хворобами знижується.
Крім того, відзначено зменшення в ґрунті чисельності дротяників. Заорювання гірчиці осеннью, також сприяє загибелі цього шкідника з-за порушення умов його зимівлі.
Коли рослина починає масове цвітіння (не допускайте формування повноцінних стручків!) Її скошують, подрібнюють лопатою і перекопують грядку, закладаючи в неї зелену масу.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Фермер |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Гірчиця |
Тип продукції | Посівний (насіння) |